Измина почти месец от официалното представяне на Jeep Avenger в България.

...
Измина почти месец от официалното представяне на Jeep Avenger в България.
Коментари Харесай

Jeep Avenger 4xe - повече свобода, повече забавление и 4х4

Измина съвсем месец от формалното показване на Jeep Avenger в България. От него разбрахме, че автомобилът ще се предлага с три типа задвижване у нас, а скоро се чака да бъде добавена и 4х4 версия.
 Jeep Avenger дебютира с три типа задвижвания в България
Jeep Avenger дебютира с три типа задвижвания в България

Моделът ще се предлага у нас с бензиново, хибридно и електрическо задвижване

Това към този момент е реалност и Jeep представиха Avenger 4xe, който ще разшири още гамата на компанията. Той е основан, с цел да се хареса безусловно на всички - и на запалянковците, които обичат природата и да спортуват измежду нея, и на 4х4 фанатиците, които в никакъв случай не отхвърлят в допълнение сцепление, и на хората, които употребяват колата най-вече в града.

Екстериорните детайли са освежени, като фаровете за мъгла са ситуирани по-високо и на открито, с цел да се усъвършенства видимостта на автомобила през нощта. Предната и задната ризница са направени от пъстър материал с покритие срещу надраскване.
 Снимка 666256

Компактният SUV желае да задоволи потребностите на всички, а със задвижването на четирите колела това става още по-лесно. 

Повече развлечение

Jeep Avenger 4xe съчетава преимуществата на хибридната система с най-модерната AWD технология. В основата е 48-волтова хибридна система, която работи в синхрон с 1.2-литровия бензинов турбо мотор, генериращ 136 к.с. 
 Снимка 666255

И това не е всичко, тъй като те са подсилени от два електромотора всеки с мощ от 21 кВ, ситуирани в предната и задната част на автомобила. Така можем да караме напълно на електричество при ниски скорости. Колкото до скоростната кутия, тя е 6-степенна автоматична с двоен съединител.

Максималната мощ на Avenger 4xe е 136 к.с., което е с 36 к.с. повече от e-Hybrid версията, а оптималната скорост - 194 км/ч - с 10 км/ч повече от e-Hybrid версията. От 0-100 км/ч компактният SUV развива за 9.5 секунди.
 Снимка 666254

Jeep Avenger 4xe в действителност е по-добър във всяко отношение. Има и 25 Нм по-добър въртящ миг. Всички тези усъвършенствания водят освен до по-висока оптималната скорост, само че и до по-бързо ускоряване с минимално нарастване на въглеродните излъчвания.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела прави по този начин, че да имаме сцепление тъкмо тогава, когато ни би трябвало най-вече. При ниски скорости (до 30 км/ч) сцеплението на четирите колела е непрекъснато, с систематизиране 50:50. При междинни скорости (от 30 до 90 км/ч) задвижването на задния мост към този момент се задейства при поискване.
 Jeep Wagoneer S - първият световен електрически автомобил на марката залага на цели четири екрана в купето
Новият електрически Jeep Wagoneer S - с 4 екрана и 600 к.с. под капака

Първи взор към интериора на първия голобален напълно електрически SUV на компанията

Jeep Avenger 4xe разполага с четири режима на шофиране - Auto, Snow, Sand & Mud и Sport, с цел да не може нито една обстановка или терен да ни изненада. Поръчките за Jeep Avenger 4xe трябва да стартират още тази есен, а упованията са ценово Avenger 4xe да се нарежда сред хибридната и напълно електрическата версии на модела.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР